facebook

Dubbele tomaten bruschetta

02-10-2013
 
Amuse voor 10 personen
Bereidingstijd bedraagt circa 40 minuten
 
 
Ingrediënten:
6 roma tomaten, in blokjes gesneden
50gr zongedroogde tomaten
3 teentjes knoflook, zeer fijn gesneden
60ml olijfolie
2 el balsamico azijn
5gr verse basilicumbladeren, fijn gesneden
¼ tl zout
1 stokbrood
1 bol mozzarella, in stukken gescheurd
 
 
Bereidingswijze:
Verwarm uw oven op de grilstand. Meng de tomaten, zongedroogde tomaten, knoflook, olijfolie, basilicum, peper en zout in een grote kom en laat dit mengsel gedurende 10 minuten rusten.
 
Snijd het stokbrood in plakjes en verdeel deze over een bakplaat. Gril het stokbrood gedurende 1 á 2 minuten totdat deze licht geroosterd zijn. Verdeel het tomatenmengsel over het geroosterde stokbrood en verdeel hier vervolgens de mozzarella overheen.
 
Gril de broodjes gedurende 5 minuten totdat de mozzarella gesmolten is. Serveer de bruschetta direct uit de oven.

  



Uw Reactie:
Uw Naam*   Uw reactie*
 
Uw Emailadres*
Website
Verificatie*